Service en onderhoud

Service en onderhoud is de belangrijkste werkzaamheid van Meetvisie. 

Het is belangrijk dat je meetapparatuur blijft werken zoals het hoort. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt is daarom uitermate geschikt om te checken of alles nog steeds werkt volgens de specificaties van de fabrikant. Een goed en regelmatig onderhouden instrument kan jarenlang voor nauwkeurigheid op de bouwplaats zorgen. Dus is jouw bouwlaser kapot? Wij herstellen het graag!

Onze service-afdeling heeft ruim 20 jaar ervaring in het kaliberen en repareren van meetinstrumenten. Zo zorgen wij zowel in Nederland als België voor de kalibratieherstelling en onderhoud van instrumenten voor de bouw.

We hebben opleidingen gevolgd bij LeicaSpectra, TopconSokkiaLaserliner, StanleyStabila en Mikrofyn. Daardoor kunnen wij snel en vakkundig de diverse merken afregelen en herstellen. Maar onze service-engineers kunnen ook alle andere merken meetapparatuur nakijken, herstellen en keuren!

We zijn door Leica Geosystems gecertificeerd als Authorised Service Partner. Dit betekent  dat al onze werkzaamheden gedaan worden conform de strenge protocollen van Leica. Al onze eigen instrumenten en special tools worden op regelmatige basis gekalibreerd. 

Gratis breng- en haalservice

Meetvisie heeft ook een eigen kosteloze bezorg- en ophaalservice. Hierdoor kan je er zeker van zijn dat jouw meetapparatuur op vakkundige wijze vervoerd en afgeleverd wordt.
Ook bieden wij de mogelijkheid om je meetapparatuur op de bouw- of werklocatie te bezorgen.

We rijden wekelijkse ophaal- en bezorgroutes in onder andere de onderstaande steden en regio's:

Nederland

Gelderland: Arnhem, Nijmegen, Tiel, Doetinchem en de Achterhoek, Zutphen, Apeldoorn, Harderwijk, Nijkerk, Deventer, Nijverdal, Rijssen, Zwolle, ...

Flevoland: Lelystad, Dronten, ...

Randstad (Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht): Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, de Maasvlakte en havengebied, Alblasserwaard, Dordrecht, Sliedrecht, ...

Brabant: Den Bosch, Eindhoven, Oss, Roosendaal, Breda, ...

België

Regio Kempen : Essen, Kalmthout, Wuustwezel, Loenhout, Brecht, Malle, Rijkevorsel, Merksplas, Beerse, Turnhout, Arendonk, Dessel, Mol, Balen...

Regio Noord Antwerpen : Kapellen, Brasschaat, Ekeren,  Schilde, Merksem, Antwerpen, Wilrijk, Boom, ...

Regio Mechelen : Tildonk, Mechelen, Begijnendijk, Herselt, Geel, Herentals, ...

Regio Brabant (NL) : Roosendaal, Nispen, Wouw, Huijbergen, Hoogerheide,...

Regio Zeeland : Hansweert, Tolen... tot in Vlissingen...

 

Voor bezorg- en/of ophaaldiensten in niet genoemde regio's of steden kan je altijdcontactmet ons opnemen.